Tervetuloa mukaan!

OHJELMASSA:

Tervetuloa avoimiin harjoituksiin!

Olet mies tai nainen, basso, tenori tai altto, olet juuri se, ketä etsitään. Sinun ei tarvitse olla musiikkialan ammattilainen, kunhan ymmärrät jotain nuottien päälle, tykkäät laulamisesta ja pystyt laulamaan myös ilman säestystä. Meidän mahtavalta porukalta saat runsaasti tukea ja ammattitaitoiselta kuoronjohtajalta arvokasta neuvoa. Uskaltautuu siis liittyä seuraamme ja koetaan seuraava mielenkiintoinen musiikillinen matka jo yhdessä. Ota ensimmäinen askel ja tule mukaan avoimiin harjoituksiin/koelauluihin 12.8.2019 klo 17:30 tai 19.8.2019 klo 17:30. Kaikki ovat tervetulleita koelauluihin, mutta erityisesti tarvitaan matalia ja korkeita miesääniä sekä matalia naisääniä. Muista ilmoittaa tulostasi kuoronjohtajalle osoitteeseen sakari.ylivuori(at)helsinki.fi!

Meitä pääset kuuntelemaan myös Lohjan Kesän kuorojen päivällä Lohjan torilla 17.8.2019.

Laurentius-kuoro osallistui keväällä 2019 Vaasan kuorofestivaaleille!